Blog

Nyitólap » 2015 » Február » 16 » Könyvajánló 1-2 osztályosoknak
7:17 PM
Könyvajánló 1-2 osztályosoknak

A kacagányok és kacabajkák falvát sövény választja el. Senki sem tudja, milyenek a sövényen túliak, de mindenki félelmetesnek és gonosznak képzeli őket. Történet az egymás megismerésének fontosságáról és az előítéletek leküzdéséről.

Paprika Jancsi és Vitéz László azon mesterkedik, hogyan tudná fülön csípni Torzonborzot, aki ellopta Nagymama különleges kávédarálóját. Ám legnagyobb szerencsétlenségükre ők maguk kerülnek a héttőrös rabló és varázsló barátja, a gonosz Petróniusz Pókuszhókusz karmai közé...

 

Valahol a közelben van egy ház. Ott éldegél Pötyi, a kotnyeles egérkislány és Tötyi, a belevaló egérfiú. Az épület csodás, biztonságos cölöpökön áll, kellően pókhálós és zegzugos. Minden egér álma. De mi történik akkor, ha kiderül, hogy ez valójában egy nyaraló? Ahova nyaranta E M B E R E E K járnak! Na, akkor következik az a bizonyos… Juj, egerek!

Ati nagyon szeretne repülni. Álmában már sokszor előfordult és a valóságban is majdnem felemelte őt a szél, de az valahogy mégsem volt az igazi. Lehet-e repülni egy esernyővel vagy egy papírsárkánnyal? És vajon mi köze van a padláson talált, pilótasapkás férfi fotójának Ati ábrándjaihoz és vágyaihoz?  A történet végére minden kiderül!

Megtekintések száma: 188 | Hozzáadta: ELTEGYÁKI | Tag-ek(kulcsszavak): könyvajánló | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Menü
Keresés