Blog

Nyitólap » 2016 » Február » 26 » Vers-tulipános játékunk játékszabálya
2:57 PM
Vers-tulipános játékunk játékszabálya

Tájékoztató a tavaszi vers-tulipános könyvtári játékhoz

(harmadikos, negyedikes osztályok)

 

  1. A játékot minden diákunk (3-4 osztály) játszhatja, aki bejön játszani a könyvtárba. Nem kötelező!
  2. A játék időpontja: 2016. március 1. - március 31. Minden szünetben és szabadidőben lehet jönni, gyűjtögetni. (Lehet több napon is, akkor eltesszük a részben kitöltött lapot, és amikor idő adódik folytathatóJ)
  3. Játékszabály: a könyvtárban elrejtett tulipánokat kell megkeresni, majd leírni a címüket egy lapra és végül a kölcsönzőpultnál bedobni a baglyos dobozba.
  4. Aki minden virágot megtalál, gazdagabb lesz 12 verssel.
  5. Lehet szavazni (tanulónként egyre) a legkedvesebb versre, be kell színezni azt a verscímet, amelyiket választották, azon a lapon, amelyre a címeket gyűjtötték. A játék végén én majd összesítem, hogy melyik osztálynak melyik vers tetszett a legjobban.
  6. Egy vers-tulipánt nyer minden osztály, azt, amelyre a legtöbb szavazatot adta le, leszedhetik a könyvtárban, végül nyereményüket a saját osztályukba vihetik.
  7. A költészet napján minden osztály elszavalhatja azt a verset, amelyre szavazott. (Egyenlő számú szavazat esetén a beérkezés sorrendje számít.)

Kellemes tavaszi vers-tulipán gyűjtést kívánok! Csilla néni

2016. február 26.

Megtekintések száma: 507 | Hozzáadta: ELTEGYÁKI | Tag-ek(kulcsszavak): játék, vers, játék a könyvtárban | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Menü
Keresés